Top Partners:

 

Goedkope Autoverzekering

AEGON Aegon Autoverzekering
Zoekt u een goedkope en complete autoverzekering? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
fbto FBTO Internet Autoverzekering 
Bij FBTO verzeker je de auto gemakkelijk en snel. En stel je de autoverzekering samen zoals jij dat wilt. Kies ik voor de basisdekking of toch iets uitgebreider? Wil ik een eigen risico voor mijn autoverzekering of niet? Het zijn stuk voor stuk persoonlijke keuzes. FBTO helpt je verder.
Nationale Autoverzekering De Nationale Autoverzekering
Nóg minder betalen voor uw autoverzekering? Kan dat echt? Zeker weten! Met de Nationale Autoverzekering verzekert u snel uw auto tegen een zeer aantrekkelijke premie.
Allsecur Allsecur Autoverzekering
Geen kleine lettertjes: mogelijkheden en voorwaarden zijn transparant
Geen stilzwijgende verlenging: u ontvangt elk jaar een actueel aanbod
Geen opzegtermijn: u kunt uw verzekering elke dag opzeggen
(Bijna) altijd de voordeligste autoverzekering
Ditzo Ditzo Autoverzekeringen
· Autoverzekering vergoedt na total loss precies dezelfde auto
· Haal & Breng Service na aanrijdingen voor jou, je auto, én de tegenpartij
· Bonus Garantie, je raakt je No-claimkorting nooit meer kwijt.
· Sorry Service; Aanrijding? Je tegenpartij krijgt direct gratis leenauto

Nationale Autoverzekering

Alle autobezitters in Nederland dienen deze auto verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de autoverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort autoverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

In Nederland zijn er drie autoverzekerings vormen:

WA verzekering
WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is de goedkoopste autoverzekering die we in Nederland kennen. Deze verzekering dekt enkel schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. De kosten aan uzelf en uw voertuig worden bij deze autoverzekering niet vergoed en deze zult u bij een WA verzekering dus zelf moeten betalen.

AEGON

Beperkt Casco
Een Beperkt Casco autoverzekering dekt allereerst de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, zoals bij de WA verzekering. Daarnaast dekt deze autoverzekering ook nog schade aan uw eigen auto, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt. Dit betekend dat wanneer u schade oploopt door zaken waar u zelf niets aan kan doen (bijvoorbeeld diefstal of vandalisme), wordt deze schade gedekt door uw autoverzekering. Wanneer u echter zelf een fout maakt, zoals een botsing of een verkeerde inschatting, zal de beperkt casco verzekering de schade aan uzelf of aan uw voertuig, niet vergoeden.

Beperkt Casco autoverzekering wordt ook wel WA plus of WA extra genoemd.

Volledig Casco
Een Volledig Casco autoverzekering is de duurste optie onder de autoverzekeringen. Deze verzekering dekt de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, maar dekt daarnaast ook de opgelopen schade van uzelf, zelfs als u deze zelf (niet opzettelijk) veroorzaakt heeft.

Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering! De premie autoverzekering kan verschillen.

Allsecur
 
E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013