Goedkope Bootverzekering

europeesche Europeesche Verzekering - Bootverzekering
Het ASR merk: Europeesche Verzekeringen verzekerd veel verschillende vrijetijds gerelateerde zaken. Op de website hebben ze ondermeer een goedkope bootverzekering.
verzekeringen-online Boot verzekering offertes aanvragen
Verzekeringen Online is een website voor verzekeringen en hypotheken. Zij brengen consumenten en bedrijven in contact met goedkope verzekeringsmaatschappijen, banken en tussenpersonen.

Er zijn vele verschillende goedkope bootverzekeringen in Nederland en dit komt voornamelijk omdat er ook vele verschillende vaartuigen op de Hollandse wateren varen. Een verzekering voor uw watervoertuig is met deze drukte natuurlijk geen overbodige luxe en wanneer u uw boot wil verzekeren is een bootverzekering vaak een logische keuze.

Een boot wordt standaard bij elke verzekering WA verzekerd, u kunt er zelf vaak wel voor kiezen om uw vaartuig extra te verzekeren tegen brand en of diefstal. Ook kunt u voor een volledig casco optie kiezen.

Voor boten geld dat kleine boten zoals roeiboten of boten met minder dan 4pk niet WA verzekerd dienen te worden. Voor overige boten gelden per boot vaak verschillende tarieven en regels. De regels omvatten over het algemeen ook een limiet op het vaargebied.

Lees voor het afsluiten van een goedkope bootverzekering goed de polisvoorwaarde om uw verzekering zo goed mogelijk op uw persoonlijke situatie af te stemmen.

 

E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013