Goedkope Trouwverzekering

fbto Bruiloftverzekering van TrouwZeker
De bruiloftverzekering van TrouwZeker biedt standaard in iedere variant dekking tegen kosten. De bruiloftverzekering is er voor het annuleren, uitstellen, voortijdig beŽindigen of tussentijds onderbreken van het huwelijk door onheil van buitenaf. U kunt hierbij denken aan de volgende kosten: Bruidskleding en accessoires, huur van vervoer, huur van de accommodatie, catering, foto-/videograaf, entertainment. Voor slechts een fractie van de totale kosten van de bruiloft bent u via de bruiloftverzekering van TrouwZeker volledig verzekerd tegen onvoorziene en ongewenste omstandigheden. Bovendien kunt u zelf kiezen welke dekking u wenst: de Standaard, de Plus of de All-in dekking. 

Voor veel mensen is hun trouwdag de mooiste dag van hun leven. Het is daarom ook niet wenselijk dat er iets misgaat deze dag. Het kan bijvoorbeeld zijn dat sommige gasten of uzelf geen goede gezondheid hebben, waardoor de bruiloft uitgesteld moet worden. Misschien kan de band niet meer komen, of brengt uzelf of uw gasten schade toe aan de locatie.

In principe gaat u hier niet van uit maar mocht er wel iets gebeuren dan is het verstandig om een huwelijksverzekering achter de hand te hebben.

Doorgaans kost een dergelijke verzekering ongeveer 150 euro, waarmee u zich meestal verzekerd voor een bedrag tot 10.000 euro.

Goedkope Trouwverzekering aanvragen?

 

E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013