Goedkope Evenementenverzekering

verzekeringen-online Evenementenverzekering aanvragen
Verzekeringen Online is een website voor verzekeringen en hypotheken. Zij brengen consumenten en bedrijven in contact met goedkope verzekeringsmaatschappijen, banken en tussenpersonen.

In Nederland worden er per jaar erg veel evenementen georganiseerd, voor deze evenementen is er een evenementenverzekering. Stelt u zich eens voor dat de artiesten niet komen opdagen, dat de geluidsapparatuur het begeeft, er een stroomstoring is of dat het water met bakken uit de hemel komt. Dit zijn slecht enkele voorbeelden waarvoor u zich kunt verzekeren middels een evenementenverzekering.

Een evenementen verzekering dekt onvoorziene kosten zodat u zelf niet in de financiële problemen komt wanneer uw leveranciers hun geld willen zien. De evenementenverzekering valt onder te verdelen in een Evenementen-risicoverzekering en een Evenementen-regenverzekering.

Er gelden vaak veel voorwaarden bij een evenementenverzekering, dit is natuurlijk in hoge mate afhankelijk van het soort evenement dat u verzekerd. Bij een regenverzekering moet u er sowieso rekening mee houden dat deze over het algemeen 20 dagen vóór het evenement afgesloten dient te worden.

Lees altijd goed de polisvoorwaarden om verrassingen te voorkomen!

 
 
E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013