Petplan 

Konijnenverzekering Afsluiten


Petplan Petplan Konijnverzekering
huisdierenbezitters sluiten een zorgverzekering voor hun hond of konijn af. Om onverwacht hoge uitgaven tegen te gaan en om hun geliefde dier de allerbeste medische zorg te garanderen. Wie veelvuldig met een huisdier naar de dierenarts is gegaan ziet de kosten al snel oplopen.

Speciaal voor konijnen kunt u een konijnverzekering afsluiten. Een konijnverzekering valt doorgaans onder de algemene huisdieren verzekering.

Een huisdier kan veel kosten met zich meebrengen, voor de onvoorziene kosten van uw dier kunt u zich verzekeren middels een huisdierverzekering. Bedenk bij het afsluiten van een huisdierenverzekering altijd goed dat er veel voorwaarden worden gesteld op het gebied van uitbetalingen, de huisdierenverzekering dekt in eerste instantie enkel de onvoorziene kosten en dus niet bijvoorbeeld jaarlijkse inentingen of een wormkuur.

Waarvoor heeft u dan een huisdierverzekering nodig? Een huisdierenverzekering is altijd een wel overwogen beslissing waarbij u de kosten en de risico’s goed op een rijtje moet zetten. Het heeft niet voor elk dier evenveel nut om deze te verzekeren en hier moet u zelf een afweging over maken.

Een huisdierenverzekering splits zich over het algemeen op in vier categoriën:

  • Reisverzekering
  • Overlijdensverzekering
  • Ziektekostenverzekering
  • Ongevallenverzekering

Vooral een ongevallen verzekering is voor de wat ‘wildere’ dieren vaak geen overbodige luxe. Wanneer uw dier in een wilde bui ongelukken veroorzaakt kunnen de kosten soms erg oplopen.

Maak wel altijd een goede afweging en lees de polisvoorwaarden aandachtig door, zo voorkomt u misverstanden en verrassingen.

E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013