Goedkope Opstalverzekering

fbto FBTO Opstalverzekering
FBTO heeft een aantal woonverzekeringen: een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd), een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen sluit je af als totaalpakket of gewoon los van elkaar. Wat jij wilt!
AEGON AEGON Opstalverzekering
Zoekt u een complete Opstalverzekering met een scherpe premie? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
   

Een opstalverzekering of woonhuisverzekering is in Nederland verplicht voor alle koopwoning bezitters. Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzekerd u uw woning en (bovengrondse) onroerende goederen die bij uw huis horen (schuurtjes, schuttingen ed.), tegen schade door bijvoorbeeld brand of inbraak.

De premie van een opstalverzekering of woonhuisverzekering wordt bepaald door een aantal factoren zoals de waarde van uw huis, onderhoudsstaat en bouwmaterialen.

Er zijn drie vormen van een opstalverzekering of woonhuisverzekering:
·  Uitgebreide opstalverzekering; 
·  Extra uitgebreide opstalverzekering;
·  Meest uitgebreide opstalverzekering.

De regel is hierbij dat hoe uitgebreider u uw woning laat verzekeren, hoe hoger de premie en hoe hoger de dekking. Lees altijd goed de polisvoorwaarden voor de exacte dekking.


E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013