Nationale Rechtsbijstandverzekering 

Goedkope Rechtsbijstands verzekering

fbto FBTO Rechtsbijstand verzekering
Iedereen kan onverwacht voor vervelende situaties en conflicten komen te staan. Het is dan fijn om te weten dat je met slechts één telefoontje kunt terugvallen op deskundige juridische hulp of advies.
Nationale Rechtsbijstandverzekering De Nationale Rechtsbijstandverzekering
Weet u wat een advocaat kost? Al snel € 200 per uur! Voorkom slapeloze nachten; bereken nu de superscherpe premie van uw nieuwe rechtsbijstandverzekering. Premie OK? Klik dan op "Direct verzekeren". U stelt zelf uw verzekeringspakket samen.
DAS DAS Rechtsbijstandsverzekering
DAS rechtsbijstand is grootste rechtsbijstandverzekeraar in Nederland. DAS telt ruim 1100 medewerkers (waarvan meer dan de helft juristen) die werkzaam zijn over 7 vestigingen in het land Nederland; Amsterdam (Hoofdvestiging), Arnhem, Den Bosch, Groningen, Rijswijk en Roermond.
AEGON AEGON Rechtsbijstandsverzekering
Zoekt u een complete Rechtsbijstandsverzekering met een scherpe premie? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
iZio iZio, goedkoopste verzekering van Nederland. Vanaf 7,50
iZio heeft geen losse verzekering. maar maakt gebruik van goedkope verzekering bundels. Doorgaans is het goedkoper als u meerdere verzekeringen in één keer afsluit en iZio maakt dit mogelijk. Ze hebben een goedkoop basispakket met alle belangrijke verzekeringen.
Ditzo Ditzo Rechtsbijstandverzekering
Ditzo is de nieuwe online verzekeraar. Zij schudden consumenten en andere verzekeraars (Datzo!) wakker met voordelen die eigenlijk volkomen logisch zijn, maar alleen bij Ditzo worden gehanteerd.

De rechtsbijstandsverzekering is er om u te ondersteunen wanneer u juridische hulp nodig hebt. Dit betekend dat een rechtsbijstandsverzekering u helpt bij een juridisch conflict en bijvoorbeeld een advocaat voor u regelt en betaald. In onze huidige samenleving komen mensen steeds meer in aanraking met situaties waar u rechtsbijstand bij kunt gebruiken. Zonder een rechtsbijstandsverzekering kan dit een grote financiële klap voor u betekenen. Een rechtsbijstandsverzekering zit vaak ingesloten in een vakbond lidmaatschap, maar deze kan ook bij verzekeraars worden afgesloten.

Leest u voor de exacte dekking altijd eerst goed uw polis!

E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013