Goedkope waverzekering - Wettelijke Aansprakelijkheids Verzekering

fbto FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
FBTO heeft een aantal woonverzekeringen: een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd), een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen sluit je af als totaalpakket of gewoon los van elkaar. Wat jij wilt!
iZio iZio, goedkoopste verzekering van Nederland. Vanaf 7,50
iZio heeft geen losse verzekering. maar maakt gebruik van goedkope verzekering bundels. Doorgaans is het goedkoper als u meerdere verzekeringen in één keer afsluit en iZio maakt dit mogelijk. Ze hebben een goedkoop basispakket met alle belangrijke verzekeringen.
fbto AEGON Aansprakelijkheid Verzekering
Zoekt u een complete aansprakelijkheidsverzekering met een scherpe premie? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
Zelf Zelf.nl WAverzekering
Zelf.nl is een verzekeraar die er alles aan doet om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor zijn de verzekeringen aanzienlijk voordeliger! Ze doen niet aan tv, radio of print. Ze focussen puur op online zodat klanten kunnen profiteren van de zeer lage premies.

iZio

De WA verzekering staat voor Wettelijke Aansprakelijkheids verzekering. Wanneer uzelf, uw gezinsleden of huisdieren per ongeluk schade aan anderen of andermans eigendommen toebrengt, kan u hiervoor verantwoordelijk worden gehouden. In dat geval kan u een beroep doen op uw WA-verzekering om deze schade te dekken.

De WA verzekering is een belangrijke verzekering want wanneer u verantwoordelijk kan worden gehouden voor bijvoorbeeld ernstig letsel, kan u voor grote financiële problemen komen te staan.

Lees voor de exacte dekking altijd goed de polis!

E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013