iZio

Goedkope Woonhuisverzekering

fbto FBTO Woonhuis verzekering
FBTO heeft een aantal woonverzekeringen: een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd), een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen sluit je af als totaalpakket of gewoon los van elkaar. Wat jij wilt!
AEGON AEGON Woonhuisverzekering
Zoekt u een complete Uitvaartverzekering met een scherpe premie? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
Zelf Zelf.nl Woonhuisverzekering
Zelf.nl is een verzekeraar die er alles aan doet om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierdoor zijn de verzekeringen aanzienlijk voordeliger! Ze doen niet aan tv, radio of print. Ze focussen puur op online zodat klanten kunnen profiteren van de zeer lage premies.
iZio iZio, goedkoopste verzekering van Nederland. Vanaf 7,50
iZio heeft geen losse verzekering. maar maakt gebruik van goedkope verzekering bundels. Doorgaans is het goedkoper als u meerdere verzekeringen in één keer afsluit en iZio maakt dit mogelijk. Ze hebben een goedkoop basispakket met alle belangrijke verzekeringen.

Een opstalverzekering of woonhuisverzekering is in Nederland verplicht voor alle koopwoning bezitters. Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzekerd u uw woning en (bovengrondse) onroerende goederen die bij uw huis horen (schuurtjes, schuttingen ed.), tegen schade door bijvoorbeeld brand of inbraak.

De premie van een opstalverzekering of woonhuisverzekering wordt bepaald door een aantal factoren zoals de waarde van uw huis, onderhoudsstaat en bouwmaterialen.

Er zijn drie vormen van een opstalverzekering of woonhuisverzekering:
·  Uitgebreide woonhuisverzekering; 
·  Extra uitgebreide woonhuisverzekering;
·  Meest uitgebreide woonhuisverzekering.

De regel is hierbij dat hoe uitgebreider u uw woning laat verzekeren, hoe hoger de premie en hoe hoger de dekking. Lees altijd goed de polisvoorwaarden voor de exacte dekking.

E-mail | Disclaimer | Privacy | Links
© Tosl Media 2007-2013